امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 

گزارشی از شکارچی شب گرد، روباه قرمز!

roobahe ghermez
روباه قرمز یا روباه معمولی با نام علمی Vulpes vulpes فراوانرین گونه سگسانان است. روباه قرمز بزرگترین نوع روباه است. این حیوان بیشتر از جوندگان تغذیه میند. اما رژیم غذای بسیار متنوعی دارد و خرگوشها، پرندگان، خزندگان، بی مهرگان، و سم داران کوچک را هم شکار میکند و گه گاه از گیاهان به خصوص میوه ها هم تغذیه میکند. این حیوان و به خصوص بچه های آن در مقابل شکارچیان بزرگتر همچون پلنگ، گرگ، عقاب ها و جغدهای بزرگ آسیب پذیر است. روباه سرخ در تمامی انواع زیستگاه ها زندگی میکند اما بیشتر مناطق معتدل را ترجیح میدهد و از نواحی بسیار خشک و جنگل های انبوه دوری می‌کند. همچنین این گونه در لیست IUCN در بخش کم‌نرین نگرانی قرار گرفته است که نشان می‌دهد...
ادامه مطلب در فصلنامه حفاظت شکاروطبیعت پاییز 1394 شماره 40 (لینک دانلود مجله شماره 40)

نوشتن دیدگاه

با سلام و تشکر از حسن توجه شما، لطفا با توجه به حساس بودن سیستم به نام های تکراری نام و نام خانوادگی خود را به صورت کامل و دیدگاه خود را به صورت فارسی بنویسید.